Responsive webdesign

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de webdeveloper streeft naar een optimale webervaring voor diverse apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons of tablets). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Is jouw website responsive?
Bij ons kunt u ook terecht voor...

Full-service!

Origo weet van aanpakken, wij ontwerpen niet alleen geweldige websites! Wij doen aan full-service voor uw bedrijf.

Drukwerk, adverteren, apps. Wij hebben van elke taart gegeten! Daag ons uit met de leukste ideëen.

Drukwerk
Wij verzorgen het drukwerk van héél je bedrijf. Dit gaande van flyers tot businesscards. we vullen je noden strategisch aan met een mooi grafisch ontwerp. Onze huisleverancier garandeert een stipte levering binnen korte periode.
Social media
Hoe kom je dichter bij je klanten of prospecten te staan via sociale media? Wij helpen je communiceren met je fans of followers met een mooi ontwerp van je facebook- of twitterpagina.
Advertising
We zetten voor u online campagnes op. Voor een optimale campagne zoeken we de juiste zoekwoorden en schrijven we wervende advertentie teksten. Via facebook verhogen we je likes aanzienlijk.
App-development
We bouwen apps voor uw iPhone. Samen bespreken we de noden waaraan uw app moet voldoen. En we komen samen tot een concreet uitgebouwde applicatie voor jouw bedrijf.